Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 18 мая 2012 г.

Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва


        18 травня в районному Будинку культури відбулись  урочистості до  Всеукраїнського   Дня  працівників    культури та майстрів  народного  мистецтва.              В  цей день ми вшановуємо тих, хто відроджує духовні скарби    нашого краю, дбає про культурний розвиток  держави, займається  аматорською творчістю. Багата талантами Українська земля, і наші  земляки володіють вагомим творчим потенціалом,  який  втілюють у   життя працівники культури та  майстри народного  мистецтва.       З вітальним словом перед присутніми виступив начальник  відділу культури і   туризму Хмільницької   райдержадміністрації    Микола Олександрович  Стукан.    А перше музичне вітання  прозвучало від народного  аматорського  тріо « Лілея» РБК.
          З вітальним словом також виступили  голова  районної державної  адміністрації Олег Володимирович Томашук, заступника голови районної ради Юрій Борисович Дячок  та   міський голова Василь Пилипович Грушко, які  побажали  всім працівникам культури продовжувати  своєю працею дарувати людям радість, творити свято, а також Божого благословення на всі добрії і благії діла.

     З трепетом і радістю  було згадано   дорогих   наших ветеранів культури , тих, хто  знаходиться   на заслуженому   відпочинку, та вручено їм пам’ятні сувеніри, нагороджено грамотами кращих працівників культури району.  
                                                                                                  
          Працівників культури вітали також Павло Дубовий, Катя Гузенко, Олег Кантанюк, Настя Начипорук та  чоловіче тріо Порицього  сільського Будинку культури.                                       

 Спасибі щире Вам, артисти
За ваші образи й пісні
 В яких палає серце чисте
 Мов цвіт черешні навесні.
            Весни  вам у серці, у справах – мудрості,
           В друзях – вірності, в серцях – юності!                        
            

Комментариев нет:

Отправить комментарий