Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 12 января 2016 г.

Фестиваль"Різдвяні дзвіночки"


11 січня, в день пам’яті преподобного Лаврентія Чернігівського, в районному будинку культури пройшов фестиваль колядок «Різдвяні дзвіночки.
         На фестивалі виступили 20 дитячих та дорослих колективів, які продемонстрували знання звичаїв і традицій різдвяних  свят, яскраво і майстерно відтворили їх на сцені  у колядках, щедрівках та інсценізаціях. Свято було пройняте українським національним колоритом – майже всі учасники були одягнені у вишиванки та національні костюми, багато пісень виконувались під супровід національних музичних інструментів.

         Вперше завітав на фестиваль та поздоровив всіх присутніх зі святами митрополит Вінницький і Барський Симеон підкресливши, що головне призначення конкурсу – дати можливість дітям проявити свої здібності й таланти, а метою фестивалю є сприяння подальшому відродженню духовності українського народу, його релігійних та народних традицій, зростання виконавської майстерності, створення умов для творчого спілкування та формування дружніх стосунків між його учасниками.



Комментариев нет:

Отправить комментарий