Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

суббота, 16 июля 2016 г.

"Співуча родина"


       15 липня в Скаржинецькому сільському Будинку культури відбувся районний конкурс «Співуча родина», приурочений Дню родини.
Ведучі конкурсу Лариса Ковальчук та Анатолій Горбатюк щиро привітали жителів села Скаржинець, співучі родини, особливо багатодітні родини, адже  Скаржинецька громада багата на гарні багатодітні родини, їх  на території сільської ради проживає 19.

        Вітальне слово також було надано голові сільської ради Людмилі Василівні  Стрельчик, яка привітала із родинним святом односельчан та співучі родини району і побажала, щоб наші родини, наша Україна у мирі та єднанні до віку жили.

        Жіночий вокальний ансамбль «Світанок» Скаржинецького СБК привітав всіх гостей піснями «За столом збирається родина» та подарувавши коровай від вдячних односельчан першому заступнику голови районної державної адміністрації Павлу Андрійовичу Горбатюку, який в свою чергу привітав і подякував жителям села Скаржинець за їхню любов до праці, дякував багатодітним матерям за те, що дали життя і гарно виховали своїх дітей. Присутні дякували Павлу Андрійовичу, адже всі пам’ятають, що Павло Андрійович розпочинав свою трудову діяльність у селі Скаржинці  агрономом.
      
         На присутніх приємне враження справила виставка вишиванок солістки СБК Ольги Троцької, яка представила  вишиті символи України, жіночі сорочки, рушники  та серветки. Скільки потрібно було вложити любові, праці в ці вишиті роботи, які залишаться в пам’яті гостей.
         А розпочали районний конкурс жіноче вокальне тріо родини Гуменюк Маркушівського СБК із піснями «Пісня про село», «В зеленім саду», «Над полями над нивами».

         Найбільш масово виступила родина Рижуків Липятинського СБК. Ця співуча родина вже багато років дарує свої пісні глядачам і сьогодні вони виконали для присутніх вокальні твори «Ой встану я ранесенько», «В мене батько первоцвіт», «Баяніст».
         А присутні в залі щирими і щедрими оплесками дякували  талановитим родинам, яких на святі було 7  та учасникам Скаржинецької громади за це гарне свято. А всі учасники районного конкурсу «Співуча родина», яких налічувалося понад 40, дякували сільському голові Людмилі  Василівні  Стрельчик за гарну і теплу зустріч їхніх родин.
                               





Комментариев нет:

Отправить комментарий