Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 30 ноября 2016 г.

"Калинонька"


         29 листопада, аматорський  ансамбль української пісні «Калинонька» Маркушівського сільського Будинку культури  представив на розсуд  атестаційної комісії програму на предмет присвоєння почесного  звання «народний аматорський» колектив.

         Оцінювала  їхню творчість  атестаційна комісія  у складі
завідуючої  відділом народної творчості обласного центру народної творчості Любов Кирилівни Гричанюк   та провідного методиста з хорового мистецтва ОЦНТ Ніни Іванівни  Джус.
         Аматорський ансамбль української пісні  «Калинонька» створений та працює з 1986 року. За ці роки  колективом було проведено сотні концертів, виступів  на сценах сільських закладів культури, районних та обласних. В доробку  ансамблю понад сто українських пісень, одинадцять з яких було виконано.

         Керівником творчого колективу «Калинонька» з 1998 року є Оксана Сусол. Оксана Василівна володіє гарними вокальними даними, виступаючи і як солістка. Вона подякувала всім керівникам, які допомогли колективу підготувати  програму на розсуд атестаційної комісії.

         Після  виступу «Калиноньки», голова комісії Любов Кирилівна Гричанюк високо оцінила вокальні дані колективу, вказала на деякі недоліки та завірила, що буде рекомендувати колектив на присвоєння почесного звання «народний аматорський».


Комментариев нет:

Отправить комментарий