Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 31 марта 2017 г.

Проводи на строкову військову службу 2017р.

«Ти йдеш у військо українське, сину !»

         31 березня 2017р. у малій залі КЗ «Хмільницький РБК» відбулися урочисті проводи юнаків м. Хмільника та Хмільницького  р-ну на строкову військову службу.
          На заході були присутні призовники з батьками і рідними  та представники влади.
         Для зачитання Указу Президента України на сцену був запрошений заступник військового комісара Хмільницького об’єднаного районного військового комісаріату старший лейтенант Франчук Андрій В’ячеславович. 
     З вітальними, напутніми словами виступили: перший заступник голови РДА Горбатюк Павло Андрійович та заступник міського голови Сташко Андрій Володимирович. Усім призовникам були вручені пам’ятні подарунки.
            Зворушливим, під «Пісню про рушник», став український традиційний звичай пов’язування синів материнськими рушниками на щастя, на долю. Призовники, в свою чергу, пов’язали матерів хустками.
            Святковості заходу надали виступи народного аматорського тріо «Лілея» РБК , народного аматорського гурту «Елегія» РБК та музичне вітання від солістки Великомитницького СБК  Дани Омельчук.
            Слова напутніх побажань прозвучали від настоятеля Української православної церкви  Київського патріархату – Отця Івана.
               Зворушливо і душевно для призовників прозвучав «Наказ матері», а Микола Білаш з с. Тараски урочисто зачитав «Клятву призовника».

      В кінці святкового заходу для призовників ще раз пролунали гарні слова побажань легкої служби і щасливого повернення додому.

Комментариев нет:

Отправить комментарий