Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 27 сентября 2017 г.

Сербанівський колектив у  Ганни Секрет на Всеукраїнському фестивалі борщу.
         21 вересня  в с.Правилівка  Оратівського району  в Театрі на городі у Ганни Секрет відбувся 10 Всеукраїнський телевізійний фестиваль борщу.
           

           Цьогоріч в обласному фестивалі борщу брали участь 43 творчих колективи не тільки з Вінницької області, а й з Кіровоградської, Житомирської,  Полтавської , Черкаської,  Київської, Хмельницької областей.
          В цьому році було представлено  43 різновиди  українських борщів , пирогів та пампушок,  якими  досхочу міг поласувати кожен присутній на святі і отримати насолоду від скуштованого борщу.
          

      На фестиваль борщу прибули високоповажні судді , які справедливо оцінювали майстерність усіх  поварів.
          Цього року судді не змогли визначити переможця, оскільки борщ кожної майстрині був дуже смачний.Тому всі учасники фестивалю були нагороджені дипломами та отримали цінні подарунки.
         
        
        Наші хмільницькі колективи вже не раз мали змогу побувати на фестивалі борщу у Ганни Секрет у «Театрі на городі», тому і в цьому році був запрошений на фестиваль народний аматорський фольклорний колектив Сербанівського клубу-бібліотеки під керівництвом Ганни Козак з кухаркою Валентиною Микитюк . Вони виконали українську  народну  пісню «Терниця-терновая».
          
    

Комментариев нет:

Отправить комментарий