Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

четверг, 9 ноября 2017 г.

Урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

8 листопада 2017 року в  малій залі КЗ «Хмільницький РБК» відбулися урочистості, присвячені Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного жанру, на які були запрошені усі працівники сільських клубних та бібліотечних закладів району.
          На свято завітали представники керівництва району: заступник голови Хмільницької райдержадміністрації  Микола Олександрович Чикотун, заступник керівника виконавчого апарату райради Валерій Миколайович Нечипорук, помічник-консультант народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина  - Павленко Василь Петрович, завідуюча сектором з питань культури Хмільницької міської ради Юлія Степанівна Надкернична. Очільники району привітали усіх працівників культури з професійним святом, побажали творчих успіхів, натхнення та процвітання.

         Урочисту частину було розпочато музичним вітанням від народного аматорського тріо «Лілея» КЗ «Хмільницький РБК».
         На сцену були запрошені Микола Олександрович Чикотун та Валерій Миколайович Нечипорук, які Грамотами  відзначили кращих керівників та працівників культури району.

         До вітального слова був запрошений начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Микола Олександрович Стукан, який привітав усіх працівників культури зі святом і вручив Подяки від відділу культури і туризму Хмільницької райдержадміністрації кращим працівникам.


         Директор КЗ «Хмільницький РБК» Лариса Леонідівна Ковальчук привітала усіх з професійним святом та вручила Подяки від  районного Будинку культури кращим працівникам. Приємно були вражені працівники технічної служби за те, що їх працю теж було відмічено.

          До вітального слова була запрошена  директор КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» Зоя Миколаївна Попова, яка теж вітала з професійним святом і нагородила кращих працівників бібліотечної справи Подяками від відділу культури і туризму райдержадміністрації.
          Подяками та грошовими винагородами від народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина були відзначені: Шевчук Іван Степанович – керівник народного аматорського чоловічого гурту Порицького СБК, Ганна Степанівна Козак – керівник народного аматорського фольклорного колективу Сербанівського клубу-бібліотеки та Павло Васильович Дубовий – керівник народного аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці КЗ «Хмільницький РБК». Подяки вручив помічник-консультант народного депутата – Павленко Василь Петрович.

          Результати проведення районного конкурсу «Легенди рідного краю» оголосила для присутніх інспектор з розвитку туризму та збереження культурної спадщини Лілія Володимирівна Крамар. Вона вручила Грамои та грошові сертифікати від відділу культури і туризму Хмільницької РДА переможцям конкурсу.
          Подарунками та вітальними листами від відділу культури і туризму райдержадміністрації та КЗ «Хмільницький РБК» привітали ветеранів культури району Василя Павловича Шлапака  та Анатолія Анатолійовича Горбатюка.
         Від міської ради завідуюча сектором з питань культури міської ради Юлія Степанівна Надкернична вручила Подяку начальнику відділу культури і туризму Хмільницької РДА Миколі Олександровичу Стукану.

         У концертній програмі взяли участь солістка Рогинецького сільського клубу Тетяна Куцак,
випускниця дитячої школи мистецтв м. Хмільник Анна Тмєнова,
солістка Соколівського СБК Олеся Марущак,
народний аматорський вокальний гурт «Елегія»
та художній керівник КЗ «Хмільницький РБК» Вероніка Куйбіда.
Підготували та провели урочистості методисти КЗ «Хмільницький РБК Оксана Гавура та Оксана Перун.


         Бурхливими оплесками з гарним святковим настроєм  присутні в  малій залі працівники сільських клубних закладів та бібліотек проводжали усіх виступаючих. Напам’ять було зроблено колективне фото працівників культури та бібліотечної справи району.


Комментариев нет:

Отправить комментарий