Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 30 марта 2018 г.

Літературно-мистецьке об'єднання "Оберіг" з м. Тульчина в гостях у хмільничан

29 березня у КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» відбулася зустріч «Творчість – людської душі одкровення» з  Тульчинським районним літературно-мистецьким об’єднанням «Оберіг» за участю членів літературно-мистецького об’єднання «Золота троянда», любительського об’єднання « Читацьке коло».
          Зустріч була змістовною, цікавою, пізнавальною. На мистецький захід були запрошені керівники району, місцеві митці, поети, композитори.

         З вітальною програмою для гостей з Уланівського будинку культури приїхали юні таланти з літературно-мистецького об’єднання «Світоч» під керівництвом місцевої поетеси Світлани Гаврилової, які показали гумористичний «Уланівський квартал».


Своє музичне вітання подарував  директор Уланівського СБК, самодіяльний композитор Андрій Бохнюк. 

Порадували своїм чарівним співом і грою на бандурах народне аматорське тріо бандуристок  КЗ «Хмільницький РБК», виконавши дві українські пісні.  

Присутні хмільничани та гості з Тульчина відвідали арт-галерею «Хмільник мистецький», де експонувались картини тульчинського митця, члена НСХУ, заслуженого художника України Г.І.Зорика та роботи хмільницьких митців: витинанки Дмитра Власійчука та картини Михайла Громова. Хмільницькі митці змістовно та цікаво розповіли про свої роботи і достойно оцінили роботи тульчинського митця.

         Ця зустріч вийшла цікавою,  духовно взаємозбагачуючою. Кожен присутній познайомився з новими, цікавими, творчими людьми Подільського краю.                        




Комментариев нет:

Отправить комментарий