Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

четверг, 5 декабря 2019 г.

Урочистості до Дня місцевого самоврядування


   4 грудня у малій залі КЗ « Хмільницький РБК» відбулися урочистості з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування. На свято були запрошені всі працівники та ветерани органів місцевого самоврядування.

На урочистостях були присутні керівники району та представники обласної державної адміністрації. Зокрема: голова райдержадміністрації Євгеній Віталійович Буткевич, голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, 

депутати обласної ради Звєрков Євгеній Миколайович та Крученюк Олександр Васильович; 
також -  помічник-консультант народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина – Павленко Василь Петрович.
         Керівники були запрошені до вітального слова. Працівникам органів місцевого самоврядування вони побажали здоров’я, миру, злагоди в родинах, процвітання громадам та успіхів і стабільності в державі. 
За самовіддану працю представникам органів місцевого самоврядування було вручено квіти, грамоти , грошові премії та цінні подарунки.

          Для усіх працівників органів місцевого самоврядування та гостей працівники районного Будинку культури підготували концертну програму за участю:
-                     народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Первоцвіт» Уланівського СБК;
-                     народного аматорського жіночого вокального ансамблю української пісні «Калинонька» Маркушівського СБК;

-                     вокального жіночого ансамблю «Мальви» Березнянського СБК.
Приємно порадував присутніх чарівним вальсом та запальним джайвом  танцювальний дует школи спортивного та бального танцю «Данс- мрія» під керівництвом Віктора Соломко в складі Олександра Тадеощука та Дарії Волинець.

А щирий сміх у глядачів викликали гуморески у виконанні Юрія Повара з Порика.
        Провели святковий захід Анатолій Горбатюк та Лариса Ковальчук.

Комментариев нет:

Отправить комментарий