Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 22 августа 2014 г.

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ СВЯТКУЄ ХМІЛЬНИЧЧИНА!!!


 Боже, Отче всемогутній
Захисти коханий край.
Дай нам вийти у майбутнє
Мужність і сміливість дай.

 Наш вкраїнський роде щирий,
Стать  славетним -  Бог прорік 
Суверенній Україні
Слава нині і вовік!
 
          21 серпня весь Хмільник майорів синьо - жовтими прапорами. Цього дня Хмільниччина розпочала цикл урочистостей та святкових заходів, присвячених 23 – й річниці незалежності України та Дню Державного Прапора.
    Розпочались святкові заходи  відкриттям  районної Дошки пошани, на яку були занесені і представники культури:
- народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Первоцвіт», керівник Валентин Волинець, Уланівського сільського будинку культури;
- керівник народної аматорської кіностудії «Гіпаніс» Микола Загородній ;
- завідуюча відділом обслуговування хмільницької районної бібліотеки для дорослих Марія Бабій.


    Після церемонії, урочистою  ходою,  колона  у вишиванках із прапорцями і стрічками в національних кольорах та Державним Прапором України  пройшла до пам’ятника Т.Г.Шевченку. У такий спосіб хмільничани засвідчили свою позицію щодо єдності і миру в державі.


      На площі перед входом до міського парку Т.Г.Шевченка відбулось  свято «Для тебе, Україно!». Його учасниками були керівники та жителі міста і району, депутати, посадовці, освітяни, представники трудових колективів, громадських та політичних об’єднань. Лунали вірші та патріотичні пісні. Відбулась офіційна церемонія підняття Державного Прапора України.


     Піснею «Земле моя калинова»  привітав всіх присутніх народний аматорський хоровий  колектив «Зорецвіт» районного будинку культури під керівництвом Василя Коцулима.  

       Далі події перемістилися в районний будинок культури, де відбулося урочисте відкриття художньої виставки «Майдан Гідності», та виставок «Скарби Поділля»,  «Тернова хустина – оберіг для сина».    



  

Комментариев нет:

Отправить комментарий