Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 9 января 2015 г.

Театралізоване свято зустрічі Нового 2015 року


   31 січня  о 21.00 год. вечора біля районного будинку культури пройшло святкове театралізоване свято зустрічі Нового 2015 року.    Ми звикли проводжати  Старий Рік  добрими словами, славними ділами, а зустрічати Новий  надією на краще, вірою в те, що принесе він нам кращі зміни в житті, які ми всі чекаємо з нетерпінням.              
    У своєму привітанні міський голова Василь Грушко наголосив, що, на жаль, сьогодні захмарене мирне небо нашої Вітчизни, триває неоголошена війна, гинуть і отримують поранення захисники нашої Батьківщини і ми щодня з болем дізнаємося про нові втрати кращих синів України. Тож дай  нам Боже 2015 рік зустріти у мирі і радості.


     Традиційно, з наступаючим Новим роком всіх хмільничан та гостей міста вітали Дід Мороз і Снігуронька, Новий Рік та символ 2015 року – Кізонька. Українськими колядками вітали всіх присутніх учасники народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт», а зразковий дитячий ансамбль школи мистецтв - веселими новорічними піснями.
   Всі дійові особи бажали присутнім:
Нехай щедрим буде Новий рік,
На щастя не скупиться,
Хай на Різдво всміхаються зірки
І все задумане здійсниться.
Куті смачної, коляди гучної,
Щасливого Різдва і на весь Рік добра.
Хай добро дарує ласку всій родині
І щасливу долю Неньці Україні.

     Вперше, новорічне дійство закінчилось не грандіозним салютом, а виконанням Гімну України, який співала вся площа. Такої патріотичної зустрічі  Нового року не було, напевне, з часу існування Незалежної України. Слава Україні! Героям Слава!


Комментариев нет:

Отправить комментарий