Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

суббота, 21 февраля 2015 г.

Вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні



                                              Простіть нас, хлопці, час не повернеш…
                                                        Бо це не з книги вирвана сторінка…
                                                        Душа болить чи плаче? І ми теж…
                                                        І з нами плаче ненька – Україна!

      На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії та відстоюючи права і свободи людини, в районі були проведені масові патріотичні заходи.
    В  будинках культури сіл : Жданівка, Качанівка, В.Митник, Скаржинці, Соколова, Лозна, Куманівці, Лип’ятин, Уланів, були проведені уроки мужності «Герої не вмирають», уроки пам’яті «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні», літературні вечори «Вони за тим злетіли в небо, щоб в мирі й щасті ми жили», «Плаче Україна, як вдовиця».
     В сільських клубах сіл: Курилівка, Пагурці, Вишенька, Чернятинці, Пустовійти, Кустівці, Лозова, Педоси, Філіопіль, Воронівці,Терешпіль,  Сьомаки, були проведені літературні години «Героям Небесної Сотні», «Небесну Сотню зустріли небеса», тематичні бесіди «Пам’ятайте Героїв Небесної Сотні», «З Україною в серці».
   В клубах – бібліотеках сіл: Сербанівка, Кропивна, Кушелівка, Порик – 2, Томашпіль, Сл. Кустовецька, були проведені інформаційні години «День Героїв Небесної Сотні», «Україна в нас єдина», книжкові та фотовиставки «Небесній Сотні присвячуємо», « Світлій пам’яті Небесної Сотні».
   20 лютого на центральній площі міста Хмільника відбувся пам’ятний захід «Герої не вмирають», учасниками якого стали керівники району та міста, депутати районної та міської рад, учнівська молодь, представники трудових колективів, жителі міста та району, духовенство та ЗМІ.


  
                                           



  
    В виступах, на всіх патріотичних заходах лунало « Герої  - не вмирають!», їхні мужні серця  продовжують битися в грудях тих, хто сьогодні боронить східні райони держави.
   А ми схиляємо голови перед їхнім подвигом і мужністю та зробимо все, щоб допомогти їм у визволенні України. Слава Україні! Героям Слава!



Комментариев нет:

Отправить комментарий