Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

понедельник, 2 марта 2015 г.

30 – річчя від дня заснування народного аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці районного будинку культури


              В рамках святкування  70 – річчя Перемоги  у Великій Вітчизняній війні та 30 – річчя від дня заснування народного аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці районного будинку культури  27 лютого у великій залі РБК пройшов святковий ювілейний захід.
        Шлях нелегкий до ювілею –
        Сплелись в нім тисяча доріг,
        Та хор наш, йшов завжди своєю,
        Не обираючи легких!
        Долав сміливо перешкоди,
        І прагнув вищої мети.
        Хоча круті на гору сходи,
        Та хор -  продовжує іти!
  Ці слова справді про наш хор, тому, що в колективі немає випадкових людей, він об’єднує однодумців  для яких пісня – це життя. Може тому, всі учасники колективу виглядають набагато молодше своїх років.
  На сцені було море квітів та лунало десятки поздоровлень.
  Голова районної ради Василь Чмелюк та перший заступник голови райдержадміністрації завітали на свято з корзиною квітів та пообіцяли для колективу нові костюми, міський голова Василь Грушко – з конвертом та признанням у коханні старості хору – Ользі Гавурі, якій до речі 1 березня виповнилося 90 років і ми ще раз  вітаємо її з ювілеєм, бажаємо здоров’я і творчої наснаги.  

     Поздоровили колектив з ювілеєм: провідний методист по хоровому мистецтву ОЦНТ Ніна Джус, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Микола  Стукан та директор районного будинку культури Анатолій Горбатюк,  директор школи мистецтв Валентина Автодійчук, перші керівники народного аматорського хорового колективу ветеранів війни і праці РБК Олександр Попов та Василь Коцулим, голова міської ради ветеранів Анатолій Лоїк,  директор районної бібліотеки для дорослих Зоя  Попова,  засновник  любительського об’єднання  «Золота троянда» Галина Заруба та багато інших.
      Більше двох годин в залі звучали пісні різного плану – народні, новорічні, патріотичні. Всі присутні в залі насолоджувались співом ще такого молодого колективу – хору ветеранів. 
  Висловлюємо всім учасникам глибоку вдячність за плідну працю, за їхній постійний пошук  нових форм і методів творчої роботи, за теплоту, сердечність їхньої великої душі,  прагнення постійно дарувати людям радість та хороший настрій і віримо, що пісенна творчість і виконавська майстерність, яку вони з любов’ю несуть людям, ще довго слугуватимуть хмільничанам та гостям нашого краю, завойовуватимуть серця прихильників хорового співу.



Комментариев нет:

Отправить комментарий