Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

четверг, 26 января 2017 г.

Новорічні заходи 2017

        Напередодні Нового 2017 року учасники народного аматорського хорового колективу «Зорецвіт» РБК вітали з наступаючими святами  трудові колективи району.
           31 грудня, о 20.00 годині вечора, вітання розпочались з відкриття Новорічної ялинки в відокремленому підрозділі санаторію медичного центру реабілітації залізничників.
          А  о 21.00 годині,  біля районного Будинку культури,  пройшло святкове театралізоване свято зустрічі Нового 2017 року.  
         На святі виступив міський голова Сергій  Редчик , який у своєму привітанні  наголосив, що на жаль, сьогодні захмарене мирне небо нашої Вітчизни, триває неоголошена війна, гинуть і отримують поранення захисники нашої Батьківщини і ми щодня з болем дізнаємося про нові втрати кращих синів України і побажав  2017 рік зустріти і провести  у мирі і радості.

     Традиційно, з наступаючим Новим роком всіх хмільничан та гостей міста вітали Дід Мороз і Снігуронька, Новий Рік та символ 2017 року –  Вогняний Півник .  Вперше, на зустрічі Нового року, було започатковано традицію, передавати  « Новорічний віночок добра і достатку» від символу року, що минає до символу року, що приходить. Тож червона  Вогняна  Мавпочка - символ  2016 року  передала віночок  червоному  Вогняному  Півнику  -  символу  наступаючого 2017 року.

          Вперше,  на  новорічному дійстві закоханий юнак освідчився своїй коханій дівчині і отримав бажане «Так!» та шалені оплески глядачів.
         Українськими щедрівками вітали всіх присутніх учасники народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт» РБК, а зразковий дитячий ансамбль школи мистецтв - веселими новорічними піснями.
         2 та 3 січня в районному Будинку культури пройшли дитячі новорічні ранки «Здрастуй Новий Рік!», «Ой весела в нас зима!».

         10 січня,  районний Будинок культури зібрав учасників недільних шкіл православних храмів міста та району на фестиваль «Різдвяні дзвіночки».
          З Новим 2017 роком та Різдвяними святами всіх глядачів вітав  владика Вінницької єпархії Митрополит Симеон.
         Народний аматорський хоровий колектив ветеранів війни і праці районного Будинку культури привітав гостей фестивалю Різдвяними колядками «Небо і Земля», «Три славнії царі, звідки ви прийшли».
                  В закладах культури району пройшли дитячі ранки, новорічні святкові концерти та театралізовані свята «Новий рік крокує – свято нам дарує!», «З Новим роком ідемо!».

Комментариев нет:

Отправить комментарий