Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

понедельник, 7 августа 2017 г.

"Від серця до серця" - концерт для учасників АТО

     5 серпня у Будинку культури військового санаторію Міністерства Оборони України відбувся благодійний концерт "Від серця до серця", присвячений учасникам АТО, що лікуються та відпочивають у цьому санаторії. Ініціатором та безпосереднім учасником концерту став військовий механік-водій, гранатометник з 54-ї бригади Юрій Васильович Ошієвський з позивним "Музикант", уродженець с. Вишнопіль, що на Черкащині.
      Різнобарвним та цікавим став  захід для усіх присутніх. Учасник АТО виконав кілька пісень та зачитав свої власні вірші. Юрія Ошієвського підтримали учасники народного аматорського хорового колективу української пісні "Зорецвіт" КЗ "Хмільницький РБК": Лідія Бондарчук, Леся Владика, Тетяна Січкарук, бібліотекар військового санаторію Любов Когутницька, які впривітали усіх українськими піснями. Прикрасою концерту стали дві юні артистки: солістка Великомитницького будинку культури Дана Омельчук та учениця Хмільницького професійного ліцею сфери послуг Даша Владика. Ведуча концерту методист КЗ "Хмільницький РБК" теж підтримала учасників АТО, виконавши власні вірші та пісню.
        Порадувала глядачів і подарувала частинку власної душі у вигляді гарних поетичних рядків поетеса з Донеччини Наталія Ковальська.
    Усі присутні в залі щиро, з вдячністю,бурхливими оплесками проводжали виступаючих. Зібрані кошти були передані на лікування поранених учасників АТО, побратимів Юрія Васильовича Ошієвського.


Комментариев нет:

Отправить комментарий