Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 17 октября 2017 г.

Святковий захід до Дня захисника України " Свято мужності й відваги"

14 жовтня  у великій залі КЗ «Хмільницький РБК» відбувся святковий захід до Дня захисника України та Дня Українського козацтва.
            У фойє районного Будинку культури було представлено виставку літератури про захисників України, про козаків та козацьку славу, історичних книг , символів України (прапора, герба) від Хмільницької районної бібліотеки для дорослих, яку могли подивитись усі бажаючі, що в цей день відвідали районний Будинок культури.
            На святковий концерт були запрошені: заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Васильович Крученюк, голова районної держадміністрації Євгеній Віталійович Буткевич, голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, заступник голови районної ради Микола Олександрович Чикотун . На заході були присутні учасники та ветерани АТО та воїни-інтернаціоналісти, що виконували свій обов’язок в Афганістані.


            Зоя Григорівна Бонсевич та Олександр Васильович Крученюк були запрошені до вітального слова. В своїх виступах шановні гості подякували усім захисникам нашої держави за мир і спокій, за героїзм під час виконання службових обов’язків. Особливо відмітили учасників та ветеранів АТО, бажаючи усім миру, здоров’я, а Україні  -  процвітання.

             Розпочав концертну програму народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт» під керівництвом Павла Васильовича Дубового. Колектив виконав козацьку пісню «Гей, сідлайте, хлопці, коней!» та пісню про Україну «Україна вільна». 

            Потім до слова був запрошений військовий комісар Андрій Охріменко, який привітав усіх зі святом та нагородив учасників АТО .

            Перед оголошенням «Хвилини мовчання» глядачі були зворушені , коли на сцені з’явились діти із запаленими свічками ,а методист районного БК  Оксана Гавура зачитала свій власний вірш «Молитва» під музику Скорика.

            У святковому заході взяли участь: народне аматорське тріо «Лілея» КЗ «Хмільницький РБК», народний аматорський чоловічий гурт Порицького СБК,
чоловічий вокальний гурт «Соколи» Соколівського СБК,
ансамбль бандуристів Хмільницької школи мистецтв,
зразковий хореографічний колектив «Джерельце», самодіяльний композитор, бард Богдан Тарасюк, художній керівник КЗ «Хмільницький РБК» Вероніка Куйбіда. Концерт було завершено піснею «Вітчизна» у виконанні народного аматорського чоловічого гурту «Елегія»
разом з хоровим колективом «Зорецвіт». Програму провели директор КЗ «Хмільницький РБК» Лариса Леонідівна Ковальчук та соліст гурту «Зубр і компанія» Олександр Захаров.

            Вдячні глядачі бурхливими оплесками проводжали усіх виступаючих.

Комментариев нет:

Отправить комментарий