Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 17 октября 2017 г.

Березна вітала земляків - учасників АТО з Днем захисника України

14 жовтня  в  День Захисника України, День Українського козацтва та день християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці в  славному мальовничому селі Березна у сільському Будинку культури відбувся святковий концерт , присвячений землякам - учасникам та ветеранам АТО, які були запрошені, як почесні гості.  Їм було приділено велику увагу.



          На початку концерту ведучі запросили захисників України, учасників АТО на сцену і наголосили, що концерт присвячується їм. Голова сільради Романюк Ніна Володимирівна  вручила грошові винагороди від Березнянської сільської ради у розмірі 3000грн. кожному і разом з депутатом районної ради Климчуком Сергієм Степановичем привітала земляків зі святом, бажаючи здоров’я, сімейного затишку і миру. Дітки місцевої школи вручили учасникам АТО квіти. Хвилиною мовчання було вшановано усіх загиблих за свободу і незалежність нашої держави.
          Концертна програма розпочалася словами подяки усім, хто захищав нашу рідну неньку Україну. Працівники Березнянського БК  - директор Попадюк Костянтин Сергійович та художній керівник Вторук Наталія Петрівна відповідально поставились до підготовки святкового заходу і разом із завідуючою Чудинівським клубом-бібліотекою Іщук Наталією Василівною, творчими колективами та окремими солістами створили справжнє свято в селі.  У концерті взяли участь : жіночий ансамбль «Мальви»


, дитячий ансамбль «Джерельце»


, тріо «Калинове гроно», тріо «Водограй»,сімейний дует Климчуків та окремі солісти .        
         В концерті звучали різноманітні твори про героїзм наших захисників, про Україну, про побажання миру, процвітання і достатку . Родзинкою святкового заходу став «Віночок українських пісень» у виконанні жіночого ансамблю «Мальви» та жартівлива пісня, що підняла настрій глядачам.



         Незважаючи на прохолоду в концертній залі, серця всіх присутніх були зігріті теплом, щирістю та душевністю самодіяльних артистів. Особливо тішили своїм виступом наймолодші учасники.


Комментариев нет:

Отправить комментарий