Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

суббота, 13 июля 2019 г.

Районний конкурс "Співуча родина"


В мальовничому селі Морозівка в сільському клубі 12 липня пройшов 22-ий районний конкурс «Співуча родина», в якому взяли участь 11 родинних колективів Хмільницького району з сіл: Морозівка, Мар’янівка, Березна, Чеснівка, Кропивна, Пустовійти, Лозна, Лип’ятин, Митинці, Сальниця, Уланів.
                   Керівників району, жителів села, родинні колективи зустрічав ошатний, святково прибраний, відремонтований сільський  клуб на чолі з завідуючим клубом Олександром Сторожуком та завідуючою бібліотекою Тетяною Блажевською. 
Усі, хто завітав в цей заклад культури  були приємно вражені мальовничим ландшафтним дизайном біля клубу, автор якого є завідуюча бібліотекою 
  та виставкою вишитих робіт, яку дбайливо організувала родина Іщуків, за що їм від відділу культури і туризму  Хмільницької райдержадміністрації та районного Будинку культури було вручено подяки.




        Святковий захід  розпочав виступ народного аматорського тріо «Лілея» КЗ «Хмільницький РБК». Потім до слова були запрошені керівники району : заступник голови райдержадміністрації Микола Чикотун та заступник голови райради Анатолій Войцещук, які привітали всі колективи та побажали їм успіху. 
Свої вітання учасникам висловили і начальник відділу культури та туризму Микола Стукан , гостя – провідний методист з вокально-хорового мистецтва Обласного центру народної творчості - Ніна Джус.  Всім керівникам господарі гостинно вручили  запашні короваї, випечені майстринями в морозівських печах.
Сільський голова Петро Іщук вийшов на сцену разом з родиною Гутніків, що перемогла в районному конкурсі «Співуча родина» у 2018 році. Він з радістю привітав усіх зі святом та побажав гарного перегляду всім присутнім у залі.
Від народного депутата України Петра Юрчишина вітання передав Олег Загребельний, а по завершенню конкурсу ще й  подарував відпочинок на морі дуету сестер Тукало з Чеснівки.
         Конкурс оцінювало журі в складі:
1.Стукан Микола Олександрович , начальник відділу культури і туризму Хмільницької райдержадміністрації – голова журі.
    2. Гавура Оксана Петрівна – методист районного Будинку культури, секретар журі.
ІІ. Члени журі:
3. Джус Ніна Іванівна – провідний методист з вокально-хорового мистецтва Обласного центру народної творчості.
  4. Онищук Лідія Петрівна - методист з вокально-хорового жанру районного Будинку культури.
5. Волошина Алла Миколаївна – учасниця народного аматорського тріо «Лілея» районного Будинку культури.

  Учасників конкурсу журі оцінювало по 5-ти бальній системі за такими критеріями:
- чистота інтонування,виконавська майстерність;
- сценічна культура;
- емоційність виступу.
  По завершенню конкурсу до слова були запрошені : голова журі Микола Стукан та член журі Ніна Джус, які вручили всім  учасникам грамоти, подяки та подарунки.

  Відповідно оцінкам журі, грамотами за  І місце в конкурсі «Співуча родина» нагороджено родинний ансамбль «Мальви» сімей Паламарчуків та Поварів Березнянського СБК,
 за зайняте ІІ місце нагороджено - сестер Олену та Валентину Рижуків  Лип’ятинського СБК та сестер Діану і Валентину Тукало Чеснівського сільського клубу,


ІІІ місце розділили :  родинний ансамбль Гутніків з с. Морозівка – господарі свята; родина Ридванюк: мама та донька Оксана Сальницького СБК; сестри Валентина, Оксана, Віра Гуменні з с. Митинці.



Подяками районного відділу культури і туризму та КЗ «Хмільницький РБК» було нагороджено:
родинний дует в складі  Галини та Михайла Войцещуків Мар’янівського СБК,

дует Степанюків: мама Людмила та донька Діана Кропивнянського сільського клубу, брати  Лущани : Віталій та Руслан Пустовійтівського сільського клубу,
бабуся Світлана Іванівна Луцишена та її онучка Вероніка Шакула Лознянського СБК та  родина Хапових: мама Анастасія і доньки – Віка та Ліза Уланівського СБК.
 Приємно відзначити, що в репертуарі родинних колективів були різноманітні, як естрадні, так і народні українські пісні, які учасники виконували під фонограми, живий супровід і в стилі а капела.
    Святковий захід завершився виступом-побажанням народного аматорського тріо «Лілея» та начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Миколи Олександровича Стукана. В їх виконанні прозвучала пісня «Хай вам сіється».

         На згадку учасники 22-ого районного конкурсу « Співуча родина» зробили колективне фото.

          З веселим гарним настроєм родинні колективи  та всі глядачі покидали глядацьку залу. А наступний 23-ій районний конкурс творчих співучих родин відбудеться в переможців конкурсу, в  Березнянському сільському Будинку культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий