Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

понедельник, 8 июля 2019 г.

Тепло родинного затишку


8 липня, в День родини, відбулося родинне свято, 10-ти річний ювілей з дня створення дружньої сім’я Лецьких. .
На базі прийомної сім’ї Лецьких 01.08.2014р.  було створено дитячий будинок сімейного типу у якому проживають та виховуються 7  дітей позбавлених батьківського піклування.  До цього в подружньої пари -  Валентини Владиславівни  та Миколи Васильовича  Лецьких було вже 3 своїх дітей, які підросли та навчалися.
Сімейною традицією на відзначення свят, яка об’єднує всіх, несе позитивні емоції єсталоприготування торта та різних смаколиків, яких у минулому житті дітей не було.

Діти та батьки приготували символічний, ексклюзивний родинний торт «Тепло родинного затишку», де кожний член щирої, радісної родини Лецьких надав  свій інгредієнт  до «рецепту» дитячого щастя, поділиться секретами 10 -  річного сімейного благополуччя. Це – добро, любов, вміння забувати, поцілунки, турбота, довіра, надія, розуміння, дружна родина.

 Сім’ю вітали: заступник голови районної ради Анатолій Войцещук та заступник голови районної державної адміністрації  Микола Чикотун, які   вручили Почесну грамоту райдержадміністрації і районної ради,  квіти та подарунки, висловили слова вдячності  батькам  та побажали всім дітям щастя; квітами та подарунками  родину Лецьких  від імені сім’ї Юрчишиних  привітав Василь Павленко.
Також прийшли привітати родину представники Лозівської громади: сільський голова Анатолій Мазур, директор школи, підприємці, сусіди, друзі.
Щирі слова привітання пролунали від начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Оксани Костюк та заступника директора Хмільницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сніжани Шевченко.
 Директор районного будинку культури Лариса Ковальчук висловила слова захоплення родиною і відзначила, що це було одне з найдушевніших, найщиріших  свят,а методист Оксана Гавура підкреслила, що батьки допомагають дітям розвивати творчі здібності  і в знак подяки подарувала власні віршовані рядки. 

 По закінченні свята всі присутні поласували тортом від родини Лецьких.

Комментариев нет:

Отправить комментарий