Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 19 февраля 2020 г.

"35 років з піснею в серці"- ювілей народного аматорського хорового колективу ветеранів війни і праці


18 лютого народний аматорський хоровий колектив ветеранів війни та праці Хмільницького районного Будинку культури відзначив свій черговий ювілей - 35 років творчої діяльності. Святковий захід відбувся в малій залі КЗ «Хмільницький РБК».

 На свято завітали почесні гості:  голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, керівник апарату Хмільницької райдержадміністрації Наталія Ткачук, заступник міського голови Андрій Сташко, помічник народного депутата України Петра Юрчишина – Василь Павленко, які побажали хористам здоров’я, довголіття і  подальших творчих успіхів. 

       Від районної влади було вручено вітальну адресу, квіти, пам’ятні подарунки та сертифікат для придбання нових костюмів хористам.
       Від імені міського голови його заступник Андрій Сташко також привітав хоровий колектив з святом і вручив сертифікат на туристичну поїздку.
Від народного депутата України Петра Юрчишина його помічник Василь Павленко прочитав вітання та оголосив, що для хористів буде накрито святковий стіл.

       Привітали іменинників і начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Микола Стукан та директор КЗ «Хмільницький районний Будинок культури» Лариса Ковальчук, які у вітальній промові побажали зустріти в тому ж складі  50-ти літній ювілей та подякували за пісенну творчість на теренах району та області.

    У цей день ювіляри завзято з натхненням  виконали різноманітні пісні та вкотре підтвердили  почесне звання «народний аматорський». Про  це в кінці концерту сказала голова атестаційної комісії управління культури та мистецтв Вінницької облдержадміністрації Любов Гричанюк , а методист з вокально-хорового мистецтва ОЦНТ Ніна Іванівна Джус в своїй промові відмітила, що хмільницький хор ветеранів є одним з найкращих серед 20-ти ветеранських хорів на теренах Вінницької області.

   Під кінець  святкового дійства виступив керівник колективу Павло Дубовий і староста хору Софія Таран. Вони поділилися своїми враженнями про життя і роботу, трудові будні та свята колективу. Потім хористи разом із присутніми в залі заспівали «Многая літа!»
          Хочеться вірити, що  пісенна творчість і виконавська майстерність, яку з любов’ю доносять до глядачів учасники хору ветеранів, ще довго слугуватимуть  людям, завойовуватимуть  серця прихильників хорового співу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий