Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 2 июня 2017 г.

Відкриття оновленого В.Острожоцького клубу.

«Пахне рідне село: і цвітінням лугів,
   і роздоллям небес, і піснями гаїв,
               і полями, де сонячне світить чоло –
           пахне цвітом село…».
         2 червня 2017 року   у селі  Великий Острожок  відбулося  свято, вісточка про яке облетіла не тільки село, а весь район . У селі відбулося відкриття оновленого сільського клубу.

         На свято завітали керівнику району голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, заступник голови райдержадміністрації Микола Олександрович Чикотун,
  начальник відділу культури і туризму РДА Микола Олександрович  Стукан, ТОВ  «ОРГ- АГРО» Віктор Йосипович  Новіцький,
 директор філії  «Хмільник» ТОВ СП «Нібулон» Олександр  Сергійович Кроліцький.
         Хлібом і сіллю вітали керівників і дякували за те, що знайшли можливість, кошти та бажання зробити  добротний та якісний ремонт  закладу культури в селі.
Адже сільський клубний заклад, це чисте джерело, в якому живе душа нашого народу зберігаються і передаються поколінням наші звичаї, славні традиції та пісні, примножувалися здобутки на радість дітям та внукам нашим.
         Кажуть, що господа починається з господаря. Справжнім господарем села є сільський голова Мельничук Меланія Федорівна. Прекрасні людські якості гармонійно поєднуються в неї із свідомим почуттям обов’язку. Скільки сил і енергії вкладає вона у кожну добру справу, щоб відкрити в селі газ, закупити гарний одяг для сцени та для ремонту клубу. Меланія Федорівна працює як справжній  господар, її не лякають труднощі – завжди першою підставляє своє плече. Їй притаманна гідність і свята віра у власні сили  і обрану справу. Головним життєвим кредо для неї стало: з людьми і для людей.
         Із теплими словами до своїх односельців звернулася голова сільської ради  Меланія Федорівна.
 Вітаючи односельчан зі святом,  подякувала  тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час ремонту сільського клубу.  Також, побажала селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді,наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.
      Піснею « Українське село» соліст В.Острожоцького  СК Василь Маринич  розпочав  свято.
У виконанні дитячого вокального ансамблю прозвучала  пісня « Моя Україна».

         Подарували гарний настрій односельчанам дуети у складі:  Ліни   Вітюк  та Каріни Осадчук  з пісенькою  «Мама вишивала рушничок», 
дует: Галина  Якобнюк та Оксана  Незнамової – Кирилюк  з піснею « Лише  у нас на Україні»
та дует Катерина Попик та Василь Маринич  з піснею «Дві долі».

      Гучними оплесками зустріли острожачи  жіночий вокальний ансамбль «Острожаночка», які виконали пісні «Мамині  яблуні» , « Через сад  - виноград».

    На святі ведучі Оксана Перун та  Любов Коляда  з вернулись з словами подяки до матерів, чиї сини захищали та захищають  нас на Сході України, щоб ми могли сьогодні спокійно жити, навчатись, працювати, відпочивати під мирним небом  та ростити дітей і онуків.
Для всіх матерів   та їхніх синів  прозвучала пісня «Молитва за Україну», яку всі в залі слухали стоячи.

         Вразив  власним віршем «Україні» учень 9 класу В.Острожоцької ЗОШ Сергій Паламарчук. який у власному вірші виразив любов до .україни ,її майбутнє.

     Несподіваним музичним  дарунком для острожна став виступ народного аматорського тріо « Елегія» КЗ «Хмільницький РБК».  У виконанні  народного  аматорського  тріо прозвучали  пісні «Цвітуть пісні»,  «Люби мене», «Їхав козак за Дунай» , «Хай Вам сіється» соліст начальник відділу культури і туризму РДА Микола Стукан. Соло на саксофоні виконав для присутніх  керівник народного аматорського тріо «Елегія» Ярослав  Цись.


     По завершенню  свята  ведучі  побажали, щоб у сільському клубному закладі завжди звучали  дитячі, молодіжні, народні,  сучасні, фольклорні пісні, танці, вивчалися та виконувалися старинні обряди українського народу, Отець Ігор провів освячення оновленого  сільського закладу культури.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий