Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 31 мая 2017 г.

Районний фестиваль дитячої та юнацької творчості присвячений Міжнародному дню захисту дітей "Діти - майбутнє України"

    Ось уже 5 років поспіль   в КЗ «Хмільницький районний Будинок культури»  проводиться районний фестиваль дитячої та юнацької  творчості, присвячений Дню захисту дітей «Діти – майбутнє України».

     Сьогоднішній районний фестиваль проводився за підтримки голови РДА Євгенія Віталійовича Буткевича та голови районної ради  Зої Григорівни Бонсевич.
         На фестивалі присутніх вітали керівники району:
       - заступник  голови районної державної адміністрації Микола Олександрович Чикотун;
       -  заступник голови районної ради Анатолій  Іванович Войцещук ;
      - начальник  відділу культури і туризму РДА Микола Олександрович Стукан.

         В фойє КЗ « Хмільницький РБК» було представлена виставка «Щоб сонцю і квітам всміхалися діти»  на якій  понад 350 дитячих робіт: букети, сюжетні картини  з пелюсток  квітів , насіння та кори дерев, соломи, вироби  та вишивки з бісеру, орігамі, випалювання по дереву, вироби з глини , пластиліну.
         В рамках фестивалю дитячої та юнацької творчості  провели   благодійну акцію «Допоможи дитині» на підтримку хворої на лейкемію  Надійки Хапової з с.Пагурці.  Знаходячись  на  лікуванні, Надійка   робила свої вироби, щоб передати їх на виставку, яка проводиться в рамках  районного  фестивалю. Вироби цієї талановитої дитини  всі  бачили у фойє районного Будинку культури.

         Із  піснею «Мій рідний край» солістка В.Митницького СБК  Дана Омельчук розпочала  свято в якому взяли участь  100 дітей.  На фестивалі  виконували пісні, читали вірші прославляючи    Україну, наймилішу для всіх  людину -  маму, щасливе дитинство  Катя  Гузенко
та Маша Крикун Сальницького СБК,  Олеся Марущак  Соколівського СБК, Іван  Геруцький
та Максим Амброс Березнянський СБК, Таня Гульпа  Томашпільського СКБ , Ліза Довгалюк, Катя Повар і Олеся Мазур Порицького СБК
, Влад Бронюк Голодьківський с\к.,  Толя  Сидорук  Лознянський СБК, Надя Іванова та Даяна Бобровська Кустовецький с\к, Віка Соколюк В.Митницький СБК, Сименчук Софія, Юля Крива Пагурецький с\к, Куманівецький СБК, Вікторія Буга Лозівський с\к, Віка Рибак Сьомаківський с\к, Богдан Короліщук Липятинський СБК, Аня Овчинова  та Віка Задорожнюк  Чернятинського с\к.
         Гучними оплесками зустрічали глядачі вихованців Уланівської школи Андрія Олійника, Таню Рибак та Олександру Яковлєву.
         Розвеселив усіх в залі  гуморист  Сергій Гутник Морозівського с\к.
         Всі учасники свята  дякували  сьогоднішнім нашим воїнам, якими  пишається весь народ, бо в їхніх серцях горить вогонь любові до рідної  країни та велика віра в Перемогу.   Сьогодні вони боронять нашу землю , віддаючи своє здоров,я та життя, захищають майбутнє України – їх - дітей.  Завдячуючи їм, ми під мирним небом можемо навчатися, працювати, радіти життю.
         Для учасників АТО були виконанні пісні, власні вірші у виконанні  Анжели Сивак Великомитницького СБК, Даша Сторожук Морозівський  с\к, Володимир Новак Пустовійтівського  с\к, Настя Попик Уланівський СБК, Віка Ващенко та Оля Паламарчук  Маркушівський  СБК, Валя Козлова Уланівська музична школа      
         Окрасою районного фестивалю став зразковий  хореографічний колектив Джерельце РБК, керівник Олександр Лукащук.

         Ведучі концерту Лариса Ковальчук та Оксана Перун  дякували всім присутнім  за участь в районному  фестивалі дитячої та юнацької творчості, бажали  виражати себе,  всю свою сутність, жити в ритмі ,  тому що  музика, танець, пісня та  творчість  – допоможуть з впевненістю йти у житті і всі життєві перешкоди долати з гарним настроєм і радістю в серці.
         Всім учасникам концерту були вручені подяки та солодощі.

         У фестивалі взяли участь 163 дитини (100 – учасники концерту , 63 – учасники виставки – 350 робіт).

Комментариев нет:

Отправить комментарий