Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 20 декабря 2017 г.

Дитячий ранок "На святого Миколая казка завітала..."

19 грудня у фойє КЗ «Хмільницький РБК» відбувся дитячий ранок біля ялинки «На святого Миколая казка завітала...», на якому відбулося відкриття ялинки. На святі були присутні діти початкових класів із чотирьох шкіл м. Хмільника, які були глядачами та брали участь у конкурсах і хороводах.
Фойє було прикрашене гірляндами, сніжинками, різнокольоровим прикрасами з фольги та паперу. В центрі стояла святково прикрашена новорічна ялинка.

Свято розпочалося з короткого знайомства дітей з тим, хто такий святий Миколай. Потім діти з Хмільницьких шкіл №1 та № 2 показали казку «На святого Миколая казка завітала» підготовлену та проведену методистами Будинку культури Гавурою О.П., Перун О.П. та художнім керівником Куйбідою В.А. В казці брали участь такі казкові герої: святий Миколай, Зима, Буратіно, Мальвіна, Артемон, Цвіркун, Лисиця Аліса, Кіт Базиліо, Карабас-барабас.
           





Ідеєю казки було забрати ключ від Новорічної ялинки у Карабаса-барабаса і відкрити замок на ялинці аби можна було засвітити новорічні вогники та розпочати святкування новорічних свят. Метою заходу було створити святковий настрій у дітей, що завітали на казку, поглибити знання про народні звичаї і традиції.

Під час свята ведучі та казкові герої з присутніми дітьми водили хороводи біля ялинки, проводили конкурси, загадували загадки. Родзинкою заходу була «Ялинка бажань», яку діти прикрашали паперовими сніжинками, на яких писали свої мрії і бажання.. Родзинкою заходу була «Ялинка бажань», яку діти прикрашали паперовими сніжинками, на яких писали свої мрії і бажання.


  Після закінчення казкової вистави з дітьми проводила ігри та конкурси завідувач сектором культури Хмільницької міської ради Надкернична Юлія, яка вручала всім учасникам солодкі призи та подарунки.

Свято закінчилося веселим хороводом. Діти з веселим настроєм , задоволені покидали фойє районного Будинку культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий