Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

суббота, 30 декабря 2017 г.

Дитячий ранок "На Новорічне свято казка завітала..."

29 грудня у фойє КЗ «Хмільницький РБК» відбувся дитячий ранок біля ялинки «На Новорічне свято казка завітала», на яке завітали діти медичних працівників міста. Фойє було прикрашене гірляндами, сніжинками, різнокольоровим прикрасами з фольги та паперу. В центрі стояла святково прикрашена новорічна ялинка.
Свято розпочалося з короткого знайомства дітей з тим, хто такий святий Миколай. Потім присутні діти показали казку «На Новорічне свято казка завітала» підготовлену та проведену методистами Будинку культури Гавурою О.П., Перун О.П. та художнім керівником Куйбідою В.А. В казці брали участь такі казкові герої: святий Миколай, Зима, Буратіно, Мальвіна, Артемон, Цвіркун, Лисиця Аліса, Кіт Базиліо, Карабас-барабас.




Їх зіграли учні Хмільницьких шкіл №1 і №2.
Ідеєю казки було забрати ключ від Новорічної ялинки у Карабаса-барабаса і відкрити замок на ялинці аби можна було засвітити новорічні вогники та розпочати новорічне свято.
Метою заходу було створити святковий настрій у дітей, що завітали на казку, поглибити знання про народні звичаї і традиції.
Під час свята ведучі та казкові герої з присутніми дітьми водили хороводи біля ялинки, проводили конкурси, загадували загадки .


Діти біля ялинки читали новорічні віршики.
Свято закінчилося веселим хороводом. Діти з гарним настроєм , задоволені покидали фойє районного Будинку культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий