Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 6 декабря 2017 г.

Урочистості до Міжнародного Дня волонтера

5 грудня 2017 року за підтримки Хмільницької районної держадміністрації , районної ради та Хмільницької міської ради  у Великій залі КЗ «Хмільницький РБК» відбулися урочистості до Міжнародного Дня волонтерів.

         У фойє районного Будинку культури волонтери  зробили виставку , на якій були представлені фото , де показано життя наших патріотів на лінії вогню та допомогу місцевих волонтерів, також експонувались  прапори з підписами учасників АТО нашого району.
         У залі були присутні: депутат обласної ради  Олександр Васильович Крученюк, голова райдержадміністрації Євгеній Віталійович Буткевич, голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, заступник голови районної ради Анатолій Іванович Войцещук, міський голова Сергій Борисович Редчик,  голова  ради ветеранів Хмільницького району Віталій Олександрович Калініченко. Всі вони у своїх виступах привітали учасників волонтерського руху зі святом, подякували їм за небайдужість, щирість, патріотизм і  активну громадянську позицію.

         До вітального слова були запрошені організатори цього заходу та волонтери: голова громадської організації «Народне віче» Михальнюк Микола Васильович та голова громадського формування «Народна самооборона» Найчук Станіслав Сергійович.


Вони розповіли про початок волонтерського руху на початку 2014 року та його учасників. Висловили всім, хто допомагає у проведенні АТО на Сході, щиру подяку, всім тим, хто небайдужий і підтримує учасників АТО, як морально так і матеріально .
В урочистостях взяв участь і протоієрей Іван Пукас настоятель храму української церкви Київського Патріархату, який підкреслив значимість волонтерського руху у наближенні перемоги над ворогом.

         В концертній програмі взяли участь : солісти Хмільницької школи мистецтв Аліна Рачинська,
Тарас Пасєка .  Вчитель української мови, завуч Уланівськї ЗОШ І-ІІІ ст., краєзнавець, член народної аматорської студії «Гіпаніс», поетеса Віра Степанюк зачепила всіх присутніх своїми поетичними рядками, подякувавши волонтерам за їх самовіддану працю.


          Під бурхливі оплески та вигуки : «Слава Україні! Героям слава!» присутні покидали залу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий