Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 11 июня 2019 г.

Поетична сторінка


11 червня з методист КЗ «Хмільницький РБК», самодіяльна поетеса Оксана  Гавура провела цікавий творчий пізнавальний захід «Поетична сторінка» з учнями 3-іх – 5-их класів ЗОШ № 3 м. Хмільника. Діти з цікавістю слухали розповідь виступаючої, яка  ознайомила їх, як з власними творами, так і з творчістю поетів рідного краю, це : Уляна Несторівна, Юлія Бараболя, Олександр Локтіонов, Микола Дорош, Анжела Веремій.  Презентувала учням дитячу книгу місцевих авторів «Я кораблик намалюю».
         Діти мали змогу цікаво провести час граючи в різні розвиваючі інтелектуальні ігри , такі як : «Доримуй вірш», «Знайди риму», "Асоціативний ряд". Слухали смішні дитячі вірші Наталі Забілої, закінчуючи останній рядок. Серед присутніх були діти, які теж полюбляють писати вірші, роблять перші кроки в своїй літературній творчості. Вони читали власні твори.

         Під кінець заходу Гавура Оксана зачитала власний вірш на болючу тему сьогодення «Я хочу, щоб скінчилася війна» і організувала флешмоб «Ми за мир», на який дружньо відгукнулись діти. Адже вони всі в один голос заявили, що найзаповітніше бажання кожного – мир в рідній Україні і в усьому світі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий