Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 14 июня 2019 г.

День медичного працівника



Слава професії медика, слава!
                         З вами міцніє і квітне держава!
                         На варті здоров’я  завжди ви - завзято,
                         Вам шана й уклін, люди в білих халатах!
 Професія лікаря  завжди була і є однією з найблагородніших  і найшанованіших. Тому в знак вдячності за гуманність, професіоналізм, чуйність та небайдужість до здоров’я кожної людини для всіх працівників сфери охорони здоров’я Хмільницького району 13 червня  у великій залі КЗ «Хмільницький РБК» відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Святковий захід розпочався з улюбленої  пісні всіх медпрацівників «Люди в белых халатах», яку виконав народний аматорський вокальний гурт «Елегія» КЗ «Хмільницький РБК»

В залі були присутні працівники медичної сфери району , народний депутата України Петро Васильович Юрчишин і керівництво району та міста. Керівники  були запрошені до вітального слова. Петро Юрчишин привітав всіх медпрацівників зі святом і нагородив кращих із них грамотами та грошовими преміями. 

Від Хмільницької райдержадміністрації та районної ради виступили : перший заступник голови райдержадміністрації Павло Андрійович Горбатюк та заступник голови районної ради Анатолій Іванович Войцещук. Вони нагородили медпрацівників району грамотами та вручили квіти. До привітань приєднався голова Хмільницької міскради Сергій Борисович Редчик. Всі вони в своїх виступах щиро дякували медичним працівникам за невтомну і дуже відповідальну працю, бажали здоров’я  та успіхів у житті. Для всіх присутніх пролунала пісня «Лікарі», виконана учасником «Х – фактору» Олександром Захаровим.

В день професійного свята медичних працівників вітали керівники медичних закладів району :
-       головний лікар Комунального неприбуткового підприємства “Хмільницька центральна районна лікарня» - Залецький Василь Анатолійович;
-       головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Барабаш Михайло  Васильович;
-  головний лікар Хмільницької філії екстренної медичної допомоги  - Браславська Інна Григорівна;
- виконуюча обов’язки головного лікаря неприбуткового комунального підприємства « Хмільницька районна стоматологічна поліклініка»  - Герасимова Любов Іванівна;
-  голова Хмільницької районної організації  профспілки працівників охорони здоров’я -  Шумигора Юлія Василівна.
 Найкращим подарунком на День медпрацівника став концерт народного артиста України Павла Дворського з синами, який відбувся за підтримки народного депутата України Петра Юрчишина. 

Задоволені та вдячні працівники медичної сфери покидали велику залу в надії зустрітися в теплій атмосфері і на наступний рік в день професійного свята.

Комментариев нет:

Отправить комментарий