Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 25 октября 2019 г.

Виставка дитячих малюнків приурочена 75 – ій річниці визволення України.


           З  метою поглиблення   знань   з історії  ІІ світової війни, вшанування пам’яті загиблих визволителів, виховувати  любов і повагу до історії країни, ветеранів і учасників війни, формувати  почуття гідності, доброти, милосердя  у  фойє КЗ «Хмільницький РБК» з  25 по 31  жовтня оформлено  виставку  дитячих малюнків  приурочену Дню вигнання  нацистських окупантів з України         « Пам’ятаємо . Славимо. Вшановуємо».

          На виставці представленні малюнки дітей шкіл м. Хмільника .  Дивлячись на ці дитячі малюнки, думаємо  про одне: як ці люди  вистояли, як витримали цей жахливий ад?  Схиляємо низько голову перед героїзмом наших дідів, прадідів, бабусь. Яку ж це потрібно мати моральну силу, стійкість і ненависть до ворога, щоб пройти через усі муки аду – голод, холод, концтабори.  І залишитись Людиною!

          Пройшло 75 років… 75! Ціле життя людське!. Але час спливає.  Іде зміна поколінь. Тому особливо важливо, щоб юні знали і пам’ятали про тих, хто не жаліючи сил, здоров’я і життя воював з нацистами.
         Народжені жити, любити, творити давно пішли в інші часи, для них війна закінчилася не салютом, а свинцем у серці. Вони заповідали нам берегти, пам’ятати і любити свою Батьківщину. Тож завдання нашого покоління не  забути людей, які  прославили Вітчизну своїм героїзмом.
         Герої не зникають. Вони передають наступним поколінням естафету своїх героїчних справ. Нехай проходять роки, але і сьогодні ми ніби чуємо їх голоси, які кличуть нас до боротьби за мир.

Комментариев нет:

Отправить комментарий