Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 23 февраля 2016 г.

Підсумкова нарада працівників культури району


       23 лютого в районному будинку культури пройшла підсумкова нарада  працівників культури району «Про підсумки організації  творчої та фінансово – господарської діяльності у 2015 році та завдання на 2016 рік».

         На нараді був присутній та виступив заступник голови районної державної адміністрації Чикотун Микола Олександрович, який подякував культурно – освітнім працівникам за їхню працю та наголосив, що потрібно серйозно поставитись до здобуття фахової освіти.
         Перед зібранням виступив інспектор відділення організації з запобігання надзвичайним ситуаціям, лейтенант служби цивільного захисту Швед Олександр Юрійович, який розповів про збільшення пожежних випадків у районі та наголосив,  що в культурно – освітніх закладах обов’язково має бути пожежний щит.
         Про підсумки організації творчої та фінансово – господарської діяльності закладів культури у 2015 році та завдання на 2016 рік  доповів начальник  відділу культури і туризму  Хмільницької РДА  Стукан Микола Олександрович.
          Роль публічних бібліотек у реалізації державної політики у сфері культури та туризму Хмільницького району висвітлила директор районної дорослої бібліотеки Попова Зоя Миколаївна.
         Про роботу клубних закладів в 2015 році  та завдання на 2016 рік проінформував директор районного будинку культури Горбатюк Анатолій Анатолійович.
         З інформаціями про  роботу виступили: бібліотекар  Куманівецького сільського будинку культури  Кухар Тетяна Іванівна та бібліотекар Скаржинецького сільського будинку культури Погрябняк Віта Казимирівна,
художній керівник  Березнянського сільського будинку культури Вторук Наталія Петрівна та директор Уланівського сільського будинку культури  Бохнюк Андрій Васильович.
         Кращі працівники культури були нагороджені грамотами та подяками відділу культури і туризму райдержадміністрації.

         Постанову ради відділу культури і туризму РДА зачитала головний спеціаліст відділу культури і туризму РДА Гейко Лариса Антонівна.


Комментариев нет:

Отправить комментарий