Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 17 мая 2017 г.

Святковий захід "Сім'я в єдиній Україні" у Філіопільському клубі.

  16.05.2017р. у Філіопільському клубі  відбувся святковий захід присвячений Міжнародному Дню  сім’ї та Дню Матері, підготовлений та проведений методистами  Хмільницького РБК.
     До зали клубу завітали учні Філіопільської школи І - ІІ ст., жителі села.  Захід розпочинався гарними віршованими та прозовими рядками про родину, про маму, про роль сім’ї у житті кожної людини.
      У святковому концерті брали участь : група народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт» під керівництвом Василя Коцулима, які виконали «Материнську пісню» , українську народну пісню «У вишневому саду» та пісню «Єднаймося , люба родина».
       Бурхливими оплесками філіопільчани зустрічали виступи солістів хору заслуженого працівника культури Марію Ткач з вітальною піснею « У добру годину», Розалію Сопельник, Ніну Січкарук, які майстерно виконали пісні  «О, соловію» та «Мамина сорочка».
     Гарний настрій глядачам у залі подарувала чоловіча група хору. У їх виконанні бадьоро прозвучала пісня «Якби був я козаком».
     Прикрасою концерту були виступи учнів ліцею сфери послуг №20 м. Хмільника: Загороднього Ярослава, який читав власний вірш-подяку батькам та  виконав  пісню «Два кольори»; Даші Владики, що заспівала пісню «За вроду дякую батькам» та Альони Деркач з піснею « Балада про матір».
      В зв’язку з подіями на сході нашої країни було зроблено акцент: «Немає чужих синів -- немає чужих героїв». Родзинкою заходу стала розповідь про маму загиблого в зоні АТО єдиного 18-річного сина Олега Кулиненка Ірину Алєксєєву . Методист Хмільницького РБК зачитала власні вірші, присвячені цій мамі.
        Після завершення святкового концерту разом з дітьми , присутніми у залі,  та учасниками концерту було проведено флешмоб «Твій син з нами»  -- акція, започаткована рік тому для підтримки матерів, що втратили єдиних синів у зоні АТО. Діти тримали фото наших земляків: Муравського Сергія, Рачка Михайла та жителя селища Межева Дніпропетровської обл. чемпіона України 2013 року з пауерліфтингу Кулиненка Олега.
  Розчулені акцією глядачі з вдячністю покидали залу.


Комментариев нет:

Отправить комментарий