Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 16 ноября 2018 г.

День сільського господарства в м.Вінниця

       В третю неділю листопада  своє професійне свято  День працівників сільського  господарства відзначають люди , які щодня долучаються  до в карай  важливої  аграрної справи.
        15 листопада  до свята дня працівників сільського господарства у Вінниці відбулась виставка сільського господарської продукції «Щедроти землі Хмільницької»

         Територіальні громади району на обласну виставку  представили кращі короваї,  пироги домашньої випічки, дідухи,  дари садів і полів, а саме: Жданівської ОТГ, філії ім.. Мічуріна ПраТ Зернопродукт МХП»,                 ПП «Американські  технології» с. Рогинці, ТОВ «Щедра нива» с.Клітенка,  СТОВ «Відродження» с.Сальниця.

         Гідно на цій виставці було представлено Хмільницький район, адже створена композиція була однією з кращих в області    і повністю  відобразила щедроти Хмільницької землі. працьовитість і патріотизм людей, які на ній проживають.
         За доброю традицією  від вдячних працівників сільського господарства запашними короваями випеченими з цьогорічного  врожаю господинею Валентиною Занюк с. Куманівці  привітали керівників області.
         Гарний настрій та безліч позитивних емоцій подарували усім своїми піснями народний аматорський  фольклорний ансамбль «Перевесло» Куманівецького сільського будинку культури, керівник Тетяна Околодько.



Комментариев нет:

Отправить комментарий