Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 9 ноября 2018 г.

День працівника культури



       Щорічно ,уже традиційно , працівники культури та майстри народного мистецтва Хмільницького району святкують Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва.



    8.11 в малій залі КЗ «Хмільницький РБК» пройшли урочистості з нагоди святкування професійного свята працівників культури. На святковий захід були запрошені всі працівники культури району, ветерани культури, художники, майстри народного мистецтва. Начальник відділу культури і туризму Стукан Микола Олександрович підготував доповідь про роботу закладів культури району, подякував усім за сумлінну працю, нагородив кращих працівників  подяками та грамотами.

Так за переможну участь в районному конкурсі «Кращий за професією» в номінації «Кращий працівник культури району» Корешкову А.Д. – завідуючу Думенським сільським клубом та в районному конкурсі «Кращий клубний заклад» за зайняті призові місця директорів сільських Будинків культури та завідуючих клубними закладами: 

за І місце – директор Куманівецького СБК Кухар В.В.;
за ІІ місце – директора Уланівського СБК  Бохнюка А.В. та директора Березнянського СБК Попадюка К.С.;
за ІІІ місце – Попик К.В. – завідуючу Великоострожецьким сільським клубом, Іщук Ю.М. – завідуючу  Вишеньківським сільським клубом, Брацюк Г.Ю. - директора Порицьким СБК.


              На свято  прийшли привітати працівників культури району керівники району та міста: голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Олександрович Чикотун, заступник міського голови Андрій Володимирович Сташко, які нагородили працівників культури подяками та грамотами. 


Від народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина на свято завітала його дружина Любов Ярославівна Юрчишина. Вона привітала всіх з професійним святом , подякувала за нелегку працю на мистецькій ниві та нагородила кращих працівників району за сумлінну працю в галузі культури подяками та цінними подарунками.



В концертній програмі взяли участь юні таланти Хмільницького району, це: солісти Хмільницької школи естетичного виховання : Даша Гусаревич, Софія Донченко, Крістіна Лиса, Аліна Лукащук, вони порадували глядачів цікавими піснями,




Максим Дубовий –  грою на гітарі, Андрій Олійник – виконав соло на саксафоні.




Свої таланти показали і солісти сільських клубних закладів : Іван Геруцький (Березнянський СБК), Софія Семенчук ( Куманівецький СБК), Дана Омельчук ( Великомитницький СБК).


Бурхливими оплесками проводжали виступаючих  вдячні глядачі.

На згадку про святковий захід присвячений Всеукраїнському Дню працівника культури та майстрів народного мистецтва працівники культури зробили фото.
                                                                           Хай сонце світить на землі,
Хай хліб святково пахне на столі,
Хай в душах і серцях вирує свято,
І пісня по землі летить крилато.















Комментариев нет:

Отправить комментарий