Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

понедельник, 14 января 2019 г.

"Святий Миколай, для дітей ялинку відкривай" - дитячий новорічний ранок

Зима – одна з найбагатших на свята  пір року . Особливо з нетерпінням   чекають зими діти, бо вона дарує гарний, веселий настрій, різноманітні розваги та подарунки на новорічно-різдвяні свята. А ще взимку у всіх школярів зимові канікули.

З метою організації дитячого дозвілля 26 січня в районному Будинку культури працівниками методичного кабінету  було підготовлено та проведено дитячий новорічний ранок «Святий Миколай,  для дітей ялинку відкривай» для    дітей членів Асоціації.  Органів місцевого самоврядування Хмільницького району.
На  новорічне свято завітали почесні гості : голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, перший заступник голови райдержадміністрації Павло Андрійович Горбатюк та голова Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування, сільський голова Кривошиїнської сільської ради Юрій Сергійович Шевченко, за ініціативи якого і відбулося дитяче свято. Керівники привітали діток з наступаючим Новим роком, побажали добра, радості, веселих канікул , подарували дітям солодкі подарунки, призи, які вручав Святий Миколай,  та цікаве шоу від аніматорів  «Веселої лабораторії».
В казковій виставі взяли участь учні  хмільницьких загальноосвітніх шкіл. Весело з музичним супроводом казкові герої не тільки грали у виставі , а й  допомагали  проводити різноманітні конкурси та розваги.

Діти активно брали участь в хороводах, іграх та конкурсах, підтримували один одного гучними оплесками.
Після казкової вистави всі присутні із захопленням дивились на різноманітні хімічні фокуси аніматорів шоу «Весела лабораторія», які разом з дітьми проводили цікаві хімічні експерименти 
                            

Родзинкою заходу став проведений  з усіма учасниками святкового  заходу патріотичний  флешмоб «Ми за мир у 2019 році».

Веселі , щасливі з подарунками діти  покидали районний Будинок культури в надії потрапити на новорічне свято і в наступному році.

Підготували та провели дитячий ранок методисти -  Гавура О.П. та      Перун О.П.



Комментариев нет:

Отправить комментарий