Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

понедельник, 14 января 2019 г.

Новорічний дитячий ранок для дітей початкових класів Великомитницької ЗОШ І - ІІІ ст.

З метою організації дитячого дозвілля 27 січня в фойє районному Будинку культури  було проведено  дитячий новорічний ранок « Миколай крокує до нас» для дітей Великомитницької ЗОШ І-ІІІст. Хмільницького району.
Свято розпочали ведучі Оля Дремлюга та Діна Калачик - учениці           ЗОШ І- ІІІ ст. №1. На свято завітали казкові герої : Ведмідь, Вовк, Лисичка,  Зайчик, Святий Миколай та Зима.

В казковій виставі взяли участь учні  хмільницьких загальноосвітніх шкіл. Весело з музичним супроводом казкові герої не тільки грали у виставі , а й  допомагали  проводити різноманітні конкурси та розваги, які підготувала та провела методист РБК Оксана Гавура. Діти  із захопленням, активно брали участь в хороводах, іграх та конкурсах, підтримували один одного гучними оплесками.
                                     
                                 


 Цікавинкою святкового заходу був майстер-клас по сучасних танцях, проведений учасниками танцювальної студії «Данс-мрія», що знаходиться в районному Будинку культури. Діти залюбки повторювали танцювальні рухи і отримували задоволення.

По закінченню свята Святий Миколай та Зима  побажали всім добра, радості, веселих канікул та  пообіцяли  через рік обов’язково в гості прийти  до дітей.


Родзинкою заходу став проведений  з усіма учасниками святкового  заходу патріотичний  флешмоб «Ми за мир у 2019 році». 

Веселі , щасливі  діти  покидали районний Будинок культури в надії потрапити на новорічне свято і в наступному році.





Комментариев нет:

Отправить комментарий