Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

воскресенье, 15 июля 2018 г.

"Берегиня" у мистецькому проекті Ганни Секрет "Подільська моя сторона"



15 липня в с. Правилівка Оратівського району в «Театрі на городі» заслуженої журналістки України Ганни Секрет  в рамках мистецького проекту « Подільська моя сторона» відбувся черговий фестиваль української пісні.
         На фестиваль з’їхались творчі колективи з різних куточків  Вінниччини. У їх виконанні звучали , як народні українські пісні, так і авторські. Наш Хмільницький район представляв знаний народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Берегиня» Сальницького сільського будинку культури.
                                                         

 Виступ  «Берегині» прийшовся до душі Раїсі Поштар, самодіяльній співачці, композитору та автору пісень. Вона запропонувала їм взяти участь у фестивалі вареників що пройде у  Київській області в с. Антонівка.
          Під час фестивалю у рамках проекту було проведено акцію по збору допомоги учасникам АТО. Наші сальницькі «берегині» активно відгукнулись на цю пропозицію. Вони привезли та передали волонтерам овочі, домашню консервацію, крупи, випічку, мед. 
Додому  повертались усі стомлені та задоволені своєю участю у проекті. Супроводжувала та підтримувала сальницький колектив «Берегиня»   методист КЗ «Хмільницький РБК» Лідія Онищук.
                                                   


Комментариев нет:

Отправить комментарий