Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

суббота, 15 сентября 2018 г.

День села в Уланові

14 вересня в Уланівському сільському будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування чергової річниці Дня села. В ошатно прибраній залі зібралися уланівчани. Святковий захід розпочався з виступу сільського голови Голубенка С.І., який привітав усіх земляків зі святом села, побажав процвітання, добробуту, миру і злагоди кожній родині. Голова сільради відмітив кращих уланівчан у різноманітних номінаціях.  Також було названо імена сільських жителів, яких занесено на сільську Дошку Пошани. На свято завітав помічник народного депутата України Петра Юрчишина Василь  Павленко, який нагородив цінними подарунками учасників ООС та подякував їм за самовіддану службу   в лавах Української армії на сході України.
Після урочистої частини  відбувся святковий концерт, в якому взяли участь колективи сільських клубних закладів Уланівської сільської ради.  Пісенні вітання лунали від народного аматорського хорового колективу «Вечірні зорі», народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Первоцвіт» та чоловічого вокального гурту Уланівського сільського Будинку культури.


.  Привітав уланівчан народний аматорський чоловічий гурт  Порицького сільського БК.  
Учасники дитячого літературно-мистецького об’єднання «Світоч» під керівництвом Світлани Гаврилової  показали «Уланівський квартал»,  дитячий ансамбль  Уланівської музичної школи  подарував дитячу пісеньку,  учень Олександр Олійник зіграв соло на саксафоні.



Дитячий танцювальний ансамбль Воронівецького сільського клубу порадував патріотичним танком.


Здивував своїм енергійним виступом жіночий вокальний ансамбль Пагурецького  сільського будинку культури, які здійняли бурю оплесків в залі. На урочисті заходи з нагоди Дня села в Уланівський СБК завітала методист КЗ «Хмільницький РБК» Оксана Гавура, яка привітала уланівчан і проінформувала про те, що  до районного реєстру елементів нематеріальної культурної спадщини внесено технологію приготування страви «картоплі по-уланівськи». Саме ця страва в майбутньому може прославити село і за межами України.
Святковий захід з нагоди Дня села продовжився на площі біля фонтану. Ввечері в Будинку культури відбулася святкова дискотека.



Комментариев нет:

Отправить комментарий