Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

четверг, 27 сентября 2018 г.

На святкуванні Дня бібліотек



27 вересня в читальному залі КЗ «Хмільницька бібліотека для дорослих» відбувся святковий захід до Дня  бібліотек, на якому були присутні бібліотекарі Хмільницької бібліотеки для дітей та працівники сільських бібліотек. На святковий захід завітали очільники району: голова районної ради Зоя  Бонсевич, заступник голови райдержадміністрації Микола  Чикотун , помічник депутата Верховної ради України Петра  Юрчишина  Василь Павленко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Микола Стукан. Керівники привітали усіх бібліотекарів району з їх професійним святом, вручили кращим працівникам  подяки, грамоти, а від народного депутата  ще й грошові винагороди.
         Від колективу КЗ «Хмільницький РБК» привітати бібліотекарів району прийшли директор Лариса Ковальчук,   та методист, член любительського об’єднання «Читацьке коло», що функціонує при районній бібліотеці для дорослих Оксана Гавура, яка подарувала ще й власні віршовані рядки:
         

Чи краща в світі є бібліотека?

 Ми скажем  – ні! Хмільницька – наче рай!

Серце болить, душа… Не йдіть в аптеку,
Прийдіть сюди, тут для душі  - розмай!
Книжковий храм, вмістилище культури,
Інформаційний центр, мистецький вернісаж.
На всі смаки тут є література.
Бібліотека – центр духовний наш.
Низький уклін працівникам невтомним
За працю, розум, людяність , талант.
Сюди приходимо  наче додому.
Абонемент це, чи читальний зал.
 Бібліотеко, процвітай щоднини,
Бо скоро твій 100-літній ювілей,
 Приймай завжди привітно і гостинно
Закоханих у світ книжок людей.


Гарне пісенне вітання для усіх присутніх звучало від художнього керівника Куманівецького СБК Тетяни Кухар та дуету у складі сестер  Оксани Сусол і Валентини Шемети з Митенець. На святковому заході звучали  гуморески і відбувся перегляд відео - смішної сценки про бібліотеку, які підняли настрій усім присутнім.
         Захід пройшов в теплій приємній атмосфері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий