Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

суббота, 9 марта 2019 г.

«Уся гордість і велич світу – від жінки»

   Квітує березень прекрасний
   Для вас у цей жіночий день -
   Добра! Любові! Мрій і щастя!
   Барвистих квітів і пісень!

Коли весна стукає у вікна, і, здається, що в повітрі вже пахне зеленню, ми поспішаємо подарувати дорогим  жінкам запашний букет  улюблених квітів і найгарячіші весняні привітання з головним жіночим святом – Міжнародним днем прав жінок та миру!
7 березня у великій залі КЗ «Хмільницький РБК» відбувся святковий захід з метою вшанування жінки – матері, бабусі, доньки, сестри, жінки – берегині роду.
На святі були присутні керівники міста та району, зала була переповнена глядачами, серед яких знаходились жінки різного віку.
До вітального слова були запрошені: перший заступник голови райдержадміністрації Павло Андрійович Горбатюк, заступник голови райради Анатолій Іванович Войцещук, секретар міської ради Павло Васильович Крепкий та помічник-консультант народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина Андрій Павлович Барабан. В своїх промовах керівники подякували усім жінкам за невтомну працю, привітали з прекрасним весняним жіночим днем, побажали здоров’я, миру та злагоди в родинах і щастя кожній жінці, а в знак поваги та шани від керівників для усіх жінок було винесено на сцену корзини живих квітів.



Також кращих жінок було нагороджено подяками, серед них і ветеран праці, людина яка більше 50 років пропрацювала на одному місці, методист районного Будинку культури Лідія Петрівна Онищук.
Свято продовжили виступи самодіяльних артистів міста та району. Концертну програму чарівним вальсом розпочав колектив спортивного танцю «Данс-мрія» під керівництвом Віктора Соломка. Своє музичне вітання жінкам подарував начальник відділу культури і туризму Микола Стукан.

В програмі звучали соло на акордеоні від Валерія Зелінського, соло на саксафоні від Ярослава Цися.

Наймолодші учасники – хлопчики, учні Хмільницької ЗОШ №3 , прочитали зі сцени цікаві віршовані вітання для жінок, та подарували ніжні тюльпани жінкам, присутнім в залі,а ансамбль хлопчиків Хмільницької школи-гімназії №1 під керівництвом Володимира Мединського подарував пісню «Будьмо козаками!».
                           

Своїм дзвінкоголосим співом всіх порадував дівочий ансамбль під керівництвом Володимира Мединського.
Щемливу пісню «Материнська любов» для матерів воїнів, учасників АТО, для жінок-волонтерів, жінок-військовослужбовців виконав учасник телешоу «Х–фактор»  Олександр Захаров.
Танець «Латиноамериканський мікс» майстерно показала пара учасників танцювального колективу «Данс-мрія» Анастасія Волощенко та Богдан Перхайло.

 Чоловічий гурт народного аматорського хорового колективу Перлина Поділля» Соколівського СБК виконав дві пісні : «Розпустили кучері дівчата» та «Кума».


 Родзинкою святкового концерту став виступ учасниці балетної студії «Фуете» з м. Вінниця Аміни Мельничук, яка подарувала глядачам яскравий танець «Кітрі» з балету «Дон Кіхот».
Закінчив святкову програму ведучий Василь Павлович Шлапак, виконавши дві пісні.

Гучними аплодисментами в знак подяки проводжали глядачі всіх виступаючих. Святковий захід до Міжнародного дня прав жінок та миру залишив незабутні яскраві враження у всіх присутніх в глядацькій залі. 











Комментариев нет:

Отправить комментарий