Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 12 марта 2019 г.

Година спілкування "Митець Хмільницького району дмитро Власійчук"

    У фойє КЗ «Хмільницький РБК» функціонує постійно діюча виставка члена Національної спілки  майстрів народного  мистецтва        України,відмінника  народної освіти  Дмитра Івановича Власійчука.
         12 лютого 2019 року відбулася година спілкування  біля виставки  майстра з нагоди його дня народження.

Дмитро Іванович  понад 55 років у  творчому неспокої, постійно прагне  удосконалення в своїй улюбленій справі.
         Дмитро Власійчук набув широкого  визнання на Вінниччині та далеко за її межами. Темою для  його творів стають  враження та спостереження  чарівного світу природи, але переважна  більшість сюжетів пов’язана з українськими  традиціями  та святами. Важливою у його творчості залишається українська історія, її трагічні сторінки, пов’язані з Голодомором, війною, Чорнобилем на інш. Особливого натхнення  надає художнику українська пісня, ліричні слова якої знаходять  у  свої зримі образи.
        Твори митця експонуються на Всеукраїнських, обласних виставках декоративно – прикладного мистецтва,зберігаються у Вінницьких обласних музеях, Могилів – Подільському Будинку народної творчості та музеї народного  мистецтвам. ім.. М.А. Руденко, картинній галереї  Вінницького політехнічного університету та у приватних колекціях  в Польщі, Румунії, Англії , Німеччині, США, Канаді. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий