Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

вторник, 19 марта 2019 г.

«Визволителям рідного краю присвячується…»

 В КЗ « Хмільницький РБК» з нагоди відзначення 75-ї річниці визволення Хмільницького району від нацистських загарбників 18 березня відбувся урочистий захід «Визволителям рідного краю присвячується…», на якому  до містян та гостей Хмільника звернувся міський голова Сергій Редчик, який наголосив, що потрібно пишатися усіма захисниками рідної Батьківщини та берегти пам’ять про загиблих за мир та незалежність України. До слова був запрошений і заступник військового комісара Хмільницького об’єднаного районного військового комісаріату капітан Андрій Франчук.
Перед початком святкового концерту   у великій залі демонструвався документальний фільм народної аматорської кіностудії «Гіпаніс»  - «Хмільник у роки Вітчизняної війни», автор керівник студії  Микола Загородній. В концертній програмі взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, які  представили композицію «Листи, обпалені війною». 

учні Хмільницької школи мистецтв. 
Свої музичні вітання глядачам подарували: соліст Василь Шлапак, соліст Олександр Захаров , солістка Вікторія Стукан, юний соліст Віталій Волошин,  народне аматорське тріо бандуристів КЗ «Хмільницький РБК».

Провели концертну програму Лариса Ковальчук та Василь Шлапак.                                                                            




Комментариев нет:

Отправить комментарий