Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

пятница, 10 мая 2019 г.

"Славна будь у віках, Перемого!"

Сьогодні нам і радісно, і щемно,
Нехай не знає рідний край війни!
За подвиг Ваш вклоняємось доземно,
Шановні наші прадіди й діди.
Щорічно 9 травня в нашомі місті біля пам’ятника загиблим воїнам проходять урочистості з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
 От і цьогоріч на Площі Перемоги біля Меморіалу загиблим хмільничанам  відбувся мітинг-реквієм «Славна будь у віках, Перемого!».

Хмільничани  зібралися разом на чолі  з міським головою Сергієм Редчиком , Андрієм Барабаном –  помічником-консультантом народного депутата України Петра Юрчишина, керівником міської організації ветеранів України Василем Косенком, головою районної ради Зоєю Бонсевич, першим заступником голови Хмільницької районної державної адміністрації Павлом Горбатюком аби шанобливо згадати воїнів, які загинули під час Другої світової війни та покласти квіти до меморіальних та пам’ятних місць.

Від міської ради було організовано ходу миру, в якій взяли участь  представники місцевої влади, трудові колективи підприємств, установ, організацій та навчальних закладів міста, громадських та політичних об’єднань та всі охочі.
На Площі Перемоги  відбувся урочисто-пам’ятний захід «СЛАВНА БУДЬ У ВІКАХ, ПЕРЕМОГО!».

Під музичний супровід оркестру  мітинг-реквієм розпочався покладанням квітів до Меморіалу воїнам-хмільничанам загиблим в роки Другої світової війни.

Із вітальним словом до учасників пам’ятного заходу звернулися: народний депутат України Петро Юрчишин, міський голова Сергій Редчик. Вони подякували ветеранам та воїнам усіх поколінь за самовідданість, відвагу та героїзм , проявлений в боях за рідну Батьківщину.
Пам’ятну концертну програму хмільничанам подарували талановиті місцеві виконавці і творчі колективи КЗ «Хмільницький РБК»:


народний аматорські хорові колективи районного Будинку культури: «Зорецвіт» та хор ветеранів війни і праці під керівництвом Павла Дубового, народне аматорське тріо «Лілея»,  солістка Вікторія Стукан, солістка Олена Вдовцова, соліст Павло Дубовий.

Закінчився пам’ятний захід спільним виконанням Державного Гімну України та одвічним прагненням жити в мирний час у мирній країні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий