Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

четверг, 16 мая 2019 г.

Семінар працівників культури по питанню підготовки до фестивалю дитячої та юнацької творчості


16 .05 в хоровій кімнаті КЗ «Хмільницький РБК» відбувся семінар працівників культури району за участю провідного методиста з вокально-хорового  мистецтва Вінницького ОЦНТ – Ніни Іванівни Джус. На семінарі були розглянуті питання:
1.Підготовка до районного фестивалю дитячої та юнацької творчості.
Методист по роботі з дітьми
та молоддю Стукан О.П.
2. Про методи і форми  соціокультурної діяльності. Про  план заходів  на літо 2019р .
3. Інформаційна година «Геноцид кримсько-татарського народу».
Методист по культурнор-
дозвіллєвій роботі  Гавура О.П.
1.     Аналіз розвитку вокально-хорового мистецтва на Вінниччині .
2.     Культурно-мистецькі заходи та фестивалі спрямовані на збереження та популяризацію жанру.
Провідний методист
 з вокально-хорового
мистецтва ОЦНТ  Джус Н.І.

На семінарі були присутні 35 працівників сільських клубних закладів Хмільницького району, керівники народних аматорських колективів, тріо ''Лілея'' КЗ «Хмільницький РБК».
 Методист по роботі з дітьми та молоддю Стукан О.П. в своєму виступі наголосила, щоб працівники культури району взяли  активну участь  у районному фестивалі дитячої та юнацької творчості, підготувавши якісно виступи дітей та наповнивши виставку дитячими роботами на фестивалі.

         По другому питанню виступила методист по культурно-дозвіллєвій роботі Гавура О.П., яка проінформувала присутніх про заплановані масові заходи в літній період та різноманітні форми їх проведення. Наголосила на те, щоб працівники , готуючи заходи, виходили зі своїх можливостей, проявляли творчу ініціативу, залучали якомога більше людей, а також творчих особистостей та майстринь своїх сіл. По третьому питанню працівників культури методист Гавура О.П. ознайомила з трагічними подіями кримсько-татарського народу, що відбувалися  18 – 20 травня 1944 року в Криму.

Провідний методист з вокально-хорового мистецтва Вінницького  ОЦНТ Джус Н.І.  проінформувала працівників культури про організацію вокальних колективів, підбір репертуару, провела майстер-клас з розучування української пісні на слова Жанни Дмитренко з народним аматорським тріо «Лілея».

Комментариев нет:

Отправить комментарий