Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

понедельник, 24 августа 2020 г.

Шановні українці,  колектив комунального закладу  «ХМІЛЬНИЦЬКИЙ РБК» щиро вітає усіх З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! 


         Це свято свободи і вільної думки,  свято відродження української державності та національної свідомості, свято віри та надії на вічне щасливе майбуття нашої рідної неньки-України!

Для кожного, хто вважає себе українцем, назва нашої країни є святинею, національним скарбом. Усі найкращі дочки й сини України протягом століть мріяли про її незалежність, віддавали та віддають сьогодні  всі свої сили й прагнення в ім'я цієї мети. Низький уклін всім, хто боронить нашу рідну землю, велика шана і вічна пам’ять тим, хто віддав за неї своє життя!

       Ми – українці – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками піднесімо її культуру, своїми досягненнями прославляймо її! Будьмо гідними своїх предків, любімо рідну землю так, як заповідав великий Тарас, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

 

        Вірш "Я закоханий палко, без міри..." Василя Симоненка читає неодноразовий переможець районних конкурсів читців Володимир Новак  з с. Пустовійти . 


Оператор - керівник народної аматолрської кіностудії "Гіпаніс" - Максим Загородній


Комментариев нет:

Отправить комментарий