Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 13 февраля 2019 г.

"Високе небо любові"

 Любов — це незвичайне почуття, завдяки якому, кожна людина відчуває себе по-справжньому щасливою і комусь потрібною .   Про кохання  найбільше згадують кожного року  14 лютого  в    День Святого Валентина  - День всіх закоханих.
 За легендою, християнський священник Валентин жив у ІІІ ст.. й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною. Войовничий імператор Клавдій  вважав, що сім'я заважає солдатам воювати за імперію і видав закон , яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, попри цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. Довідавшись про це, імператор посадив його у в’язницю, а потім  стратив . Перед своєю смертю, він встиг вилікувати сліпу дівчину, яка була в нього таємно закохана. Він надіслав їй листа, в якому підписався «Твій Валентин», саме звідси і пішла традиція, дарувати на це свято листівки у формі серця -  «валентинки».

В Україну це свято  прийшло зовсім недавно і стало популярним вже у 90-х роках минулого століття. Святий Валентин вважається покровителем  всіх закоханих, тому це свято дуже красиве і романтичне.
Саме такою -  цікавою, романтичною і захоплюючою  була концертно-розважальна програма «Високе небо любові», що відбулася 12 лютого в малій залі КЗ «Хмільницький РБК» за участю творчої молоді м. Хмільника та району.
В концертній програмі звучали різноманітні пісні та вірші про кохання, було проведено вікторину «Що ми знаємо про День всіх закоханих», конкурси, ігри та розваги. Ведучі заходу учні 11 класу НВК: ЗШ І – ІІІ ст. Оля Дремлюга та Антон Матвійчук цікаво,  з імпроваізацією провели святковий концерт. 
 Своїм мелодійним співом порадували глядачів солістка Порицького СБК Віка Стукан, солістка ліцею сфери послуг Юлія Іванюк, солістка КЗ «Хмільницький РБК» Даша Владика.
           
Вірші читали: авторські - методист районного Будинку культури Оксана Гавура та учасниці любительського об’єднання «Подільські самоцвіти» дитячої районної бібліотеки : Богуслава Котецька - вірш Василя Симоненка «Закохана» і Богдана Охота - свій власний вірш про любов.
                      
Родзинкою святкового заходу була  гумористична сценка «Як Стецько уві сні наречену вибирав», яка підняла настрій усім глядачам і викликала веселий сміх. Її  майстерно зіграли аматори сцени – учні ліцею сфери послуг м. Хмільника. 

   


Це Дмитро Бондарчук, Аня Громова, Діана Чугуєва, Маріна Гусь, Юлія Іванюк, Зоя Шурп’як і маленький актор Саша Тадеощук.
Після концертної програми з присутньою у залі молодддю методисти районного Будинку культури Оксана Гавура та Оксана Перун провели цікаві конкурси та розваги.  


Вдячні усім артистам-аматорам, глядачі з гарним веселим настроєм покидали малу залу районного Будинку культури в надії завітати ще не раз на цікаві розважальні заходи.

                                                  (Фото Миколи Загорднього)


                                                                    



Комментариев нет:

Отправить комментарий