Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

воскресенье, 17 февраля 2019 г.

"Ми не забудемо їх імена"

16 лютого 2019 року в фойє КЗ «Хмільницький РБК» з метою вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та загиблих земляків в Афганістані проведено годину пам’яті «Ми не забудемо їх імена».


На пам’ятному заході були присутні постійні читачі районної бібліотеки для дорослих, члени любительського об’єднання «Читацьке коло». Методист районного Будинку культури Оксана Гавура познайомила присутніх з іменами 9-ти загиблих воїнів-інтернаціоналістів, що зображені на спеціальному пам’ятному банері. Це : Парсяк Віктор Петрович - с. Скаржинці, Красуцький Володимир Євдокимович – с. Кустівці, Томчук Олександр Миколайович – с. Осична, Кубишин Сергій Михайлович –        с.Софіївка, Голюк Микола Пилипович – с. Кривошиї, Гуменюк Юрій Дмитрович – с. Сьомаки, Грицик Олександр Васильович – с. Лозна, Гнатюк Віктор Михайлович – с. Чепелі, Бондарчук Петро Іванович – с. Голодьки.
         Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів та всіх загиблих  за волю та незалежність нашої держави.  Присутні мали змогу переглянути виставку предметів військового побуту воїнів-афганців та фрагментів зброї «Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя», які надав для експозиції  музей Афганської пам’яті міста Хмільника. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий