Меню

Головна Творчі колективи Заходи Афіші Сценарії Контакти

среда, 20 февраля 2019 г.

Мітинг-реквієм, присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в фойє КЗ «Хмільницький РБК» біля стели «Герої не вмирають!» відбувся мітинг-реквієм «Гаряча мить історії», присвячений вшануванню пам’яті загиблих на Майдані під час революції Гідності 2013 – 2014 років.
 

На мітингу були присутні представники влади : голова райдержадміністрації Євгеній Віталійович Буткевич, голова райради Зоя Григорівна Бонсевич,  їх заступники, заступник голови  Хмільницької міської ради Сташко андрій Володимирович, учасники революції Гідності, члени  ГО «Народна самооборона», представники преси.
До слова були запрошені голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич та учасник подій на Майдані, учасник бойових дій в зоні АТО Віктор Гречанюк, які в своїх промовах згадали страшні, трагічні дні розстрілу протестувальників і закликали берегти пам’ять про них, аби більше ніколи не повторювались такі трагічні події.

Згадкою про героїчні події на Майдані прозвучав авторський  вірш методиста КЗ «Хмільницький районний Будинок культури»  - « Знов згадую тебе, Майдан…», написаний на річницю революції Гідності.
Хвилиною мовчання та покладанням квітів під тужливу «Плине кача…» до стели «Герої не вмирають!» всі присутні вшанували пам’ять Небесної Сотні та загиблих  в зоні антитерористичної операції.






Комментариев нет:

Отправить комментарий